ГоловнаСуспільствоПодії

Київське ескорт-агентство GIA спіймали на сутенерстві

Вартість послуг стартувала від 4 тис. гривень на годину.

Київське ескорт-агентство GIA спіймали на сутенерстві
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Правоохоронці повідомили про підозру у ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство) чотирьом працівницям ескорт-агентства GIA, які втягували молодих дівчат до заняття проституцією.

"Жінки працювали адміністраторами в ескорт-агентстві GIA і розміщували оголошення про надання послуг на сайтах: gia-escort.com і gia.la. Як з'ясувалося, адміністратори пропонували жінкам крім ескорт-сервісу надавати клієнтам послуги сексуального характеру. Вартість таких послуг стартувала від 4 тис. гривень на годину. За попередньою інформацією до злочинної діяльності сутенеркам вдалося залучити близько 20 жінок", - повідомляє прокуратура Києва.

Під час обшуків, проведених за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, правоохоронці вилучили 20 паспортів, що належать дівчатам, залученим до нелегального бізнесу, банківські картки, чорнову бухгалтерію, флешки, грошові кошти та інші речові докази.

До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та клопотання про арешт банківських рахунків, на які перераховувалися кошти від їхньої протиправної діяльності.

Нагадаємо, 26 травня у Києві пройде фінал Ліги Чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram