ГоловнаСуспільствоПодії

Пораненій у Львові поліцейській потрібні донори крові

Львів'ян з І групою крові просять прийти в обласний центр переливання крові на вул. Пекарській.

Пораненій у Львові поліцейській потрібні донори крові
Фото: facebook.com/lutskpolice

28-літній патрульній після операції необхідне переливання крові. Про це повідомив головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Львова Василь Обаранець, пише Zaxid.net.

"Поліцейська з ножовим пораненням прооперована. У неї внутрішньо-черевна кровотеча, поранення печінки. Кровотечу зупинили. Але вона втратила кров. У нас є деякі препарати крові, ми їй їх даємо. Донори потрібні на вул. Пекарську, в обласний центр переливання крові, оскільки перші 3-4 дні їй (патрульній, - ред.) переливатимуть препарати крові і саму кров", - сказав Обаранець.

Медик повідомив, що потрібні донори з І групою крові.

Нацполіція Львівщини повідомляє, що 42-річного нападника також доставлено в лікарню. Його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, напередодні, 13 травня, у Львові після ДТП водій Skoda Octaviа при затриманні завдав удар ножем в живіт 28-річної співробітниці поліції. Інший поліцейський зробив попереджувальний постріл в повітря, а потім потрапив чоловіку в ногу, після чого злочинця затримали.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження на ч.1 ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram