ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний хлопець у Львові кинувся на поліцейське авто і розбив лобове скло

23-річний львів'янин проклинав поліцейських і погрожував, свій вчинок пояснити відмовився.

У Львові у ніч на 13 травня місцевий житель кинувся на автомобіль поліції і пошкодив його. Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульної поліції Львівської області.

"Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про бійку на перехресті вулиць Грінченка-Чигиринська. Інспектори прибули на місце і побачили чоловіка, який біг по вулиці в бік патрульних. Коли він наблизився, то з розгону кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень. Розбив лобове скло і зробив вм'ятини на капоті. Після цього порушник швидко зліз з автомобіля і почав тікати. Патрульні наздогнали і затримали його", - повідомили у поліції.

Оскільки у правоохоронців були підозри, що у порушника можуть бути тілесні ушкодження, інспектор викликав йому швидку. Проте, коли вона приїхала, хлопець відмовився від допомоги.

"23-річний житель Львова перебував з очевидними ознаками алкогольного сп'яніння, вів себе дуже агресивно, проклинав поліцейських і погрожував. Пояснити свій вчинок відмовився. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Також прибула мама громадянина", - розповіли у поліції.

Слідчі зафіксували факт пошкодження поліцейського автомобіля. Всіх учасників доставили у відділ поліції для встановлення обставин справи.

Нагадаємо, раніше у Львові скасували концерт Віталія Козловського після його виступу в Москві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram