ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі через пожежу в паркінгу евакуювали багатоповерхівку

На підземній стоянці згорів позашляховик.

В Одесі в паркінгу багатоповерхового будинку на розі вулиць Зоопаркової і Говорова сталася пожежа. Дим від пожежі проникав у квартири, тому рятувальники евакуювали мешканців багатоповерхівки, повідомляє прес-служба ДСНС в Одеській області.

"Через технологічні отвори паркінгу їдкий дим заповнив верхні поверхи житлового будинку і створив небезпеку отруєння людей. У зв'язку з сильним задимленням з 6 по 16 поверхи та повідомленням про можливе займання у квартирі на 12-му поверсі на місце події виїхали дві дільниці ДСНС", - сказано в повідомленні.

О 10.57 пожежники локалізували, а об 11.37 загасили вогонь і випустили дим з верхніх поверхів будівлі. Також рятувальники відчинили двері квартири на 12-му поверсі та врятували батька з сином, які опинилися заблокованими в приміщенні.

Рятувальники повідомили, що в паркінгу згорів автомобіль Lаnd Rover. З будинку евакуювали 62 людей, постраждалих і загиблих немає. Причина загоряння машини натепер невідома.

Нагадаємо, напередодні в Одесі в пологовому будинку №5 під час спроби полагодити ліфт загинув заступник головного лікаря з технічних питань.      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram