ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області п'яний батько понад 10 разів ударив ножем свого 2-річного сина

Дитина перебуває в реанімації.

У Рівненській області п'яний батько понад 10 разів ударив ножем свого 2-річного сина
Фото: rus.delfi.ee

У Рівненській області співробітники поліції затримали чоловіка в стані алкогольного сп'яніння, який завдав численних ножових поранень своєму дворічному синові. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Дитина, у якої діагностували більш ніж десять ножових поранень тулуба та кінцівок, перебуває в реанімації, медики оцінюють її стан як стабільно важкий. 22-річного батька хлопчика затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання", - йдеться в повідомленні.

Між 22-річним чоловіком та його 45-річним батьком виник конфлікт, в результаті якого молодший чоловік, батько хлопчика, схопив ніж і намагався завдати тілесних ушкоджень батькові.

"Дворічний хлопчик злякався таких дій дорослих і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і завдав понад десять ударів ножем у тулуб, шию та кінцівки", - наголошується в повідомленні.

Через шість годин після події алкотестер показав 1,9 проміле.

20-річна мати в цей час перебувала у Рівному, де, за її словами, мала забрати старшого сина з дитячого садка. Поліцейські розшукали її вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика працівники поліції згодом виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його в будинок дитини.

За фактом замаху на умисне вбивство розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 15 пт. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне.

Нагадаємо, раніше на Рівненщині 6-річна дитина отримала поранення з автомата Калашникова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram