ГоловнаСуспільствоЖиття

Син нардепа Попова і його спільник отримали 5 років умовно

Суд дав школярам два роки випробувального терміну.

Син нардепа Попова і його спільник отримали 5 років умовно
Богдан Попов
Фото: umoloda.kiev.ua

Колегія трьох суддів Оболонського районного суду Києва засудила школярів Владислава Чобана і Богдана Попова (сина народного депутата Ігоря Попова) до позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки.

Про це повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко, пише "РБК-Україна".

"Під час судового розгляду справи були допитані троє потерпілих, були досліджені докази, переглянуті відеодокази, а також заслухані обвинувачені. Серед постраждалих доповідали власник магазину і дві продавщиці", - сказала Свинаренко.

"Обвинувачені повністю визнали провину і покаялися. Тому суд, враховуючи обставину того, що просила прокуратура, а також вік обвинувачених, прийшов до висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки", - зачитала вона слова головуючого судді Владислава Дев'ятка.

Нагадаємо, 29 листопада суд відправив сина нардепа Попова під домашній арешт за напад на продуктовий магазин в Оболонському районі 26 листопада. Тоді двоє підлітків у балаклавах, погрожуючи пістолетом, забрали з каси 2 тис. гривень. Одного з них упіймали на місці, іншого через кілька хвилин затримала поліція. Сам нардеп просить не пов'язувати свою політичну діяльність і злочин сина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram