ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві поліцейського за зауваження побили битою

Зловмисника затримали.

У Києві поліцейського за зауваження побили битою

На проспекті Степана Бандери в Оболонському районі Києва поліцейського побили битою за зауваження щодо порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, поліція отримала повідомлення від медиків про госпіталізацію 26-річного чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою. Прибулий на місце наряд патрульної поліції встановив, що потерпілий - поліцейський полку особливого призначення.

Встановлено, що потерпілий, перебуваючи поряд з автозаправкою на вул. Богатирській, помітив водія іномарки, який порушив правила дорожнього руху і створив аварійну ситуацію. Він зробив правопорушнику зауваження, що спричинило агресивну реакцію з боку водія та двох його пасажирів.

"Зловмисник наздогнав поліцейського, який поїхав далі по проспекту Бандери, перекрив йому рух. Коли потерпілий вийшов з машини, всі троє чоловіків почали кричати на нього, використовуючи нецензурну лексику, після чого водій витягнув із салону бейсбольну биту і вдарив поліцейського по голові", - йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримали того ж вечора на вул. Вацлава Гавела у Солом'янському районі. Ним виявився 18-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Зараз вирішується питання про запобіжний захід. Знаряддя злочину також було вилучено.

Зловмиснику за умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram