ГоловнаСуспільствоПодії

В окупованій Горлівці на честь 9 травня на площу пригнали БТР та почали стріляти

Як з'ясувалося, це були "показові виступи спецназу ДНР".

В окупованій Горлівці на честь 9 травня на площу пригнали БТР та почали стріляти
Фото: gorlovka.ua

В окупованій бойовиками "ДНР" Горлівці Донецької області на площу, де відбувалися заходи до 9 травня, пригнали бронетранспортер з десятьма автоматниками й почали стріляти вгору з автоматів і гармати.

Про це повідомляє місцевий сайт Gorlovka.ua.

"Перше враження було, що стався теракт і в натовпі щось підірвали. Але коли це повторилося багато разів і стало очевидним джерело жахливих звуків за два метри від найближчих людей, площа наповнилася дитячим плачем і криками. Безліч дітей (серед них і мої) сильно злякалися. У деяких була  істерика. Але організатори, не моргнувши й оком, продовжили дійство", - розповів виданню один з очевидців.

Як пізніше з'ясувалося, таким чином у місті провели "показові виступи спецназу ДНР".  

Фото: gorlovka.ua

"Організатори святкового заходу до Дня Перемоги, що відбувалися сьогодні, 9 травня біля КСКЦ «Стирол», перелякали людей, коли пригнали на площу БТР з десятьма автоматниками і стали проводити показові виступи «спецназу ДНР» - стріляти вгору з автоматів і гармати", - пише журналіст Микита Синицин, посилаючись на свої джерела.

Нагадаємо, сьогодні проросійські бойовики, що окупували Донецьк, провели в місті "військовий парад", на якому нарахували 35 тис. учасників.

Секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до Служби безпеки і закликав розслідувати трансляцію "військового параду" в Донецьку деякими українськими ЗМІ.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram