ГоловнаСуспільствоЖиття

Директору табору "Вікторія" висунули ще одне звинувачення

Керівник табору і його заступник отримували зарплати 6 інших співробітників.

Директору табору "Вікторія" висунули ще одне звинувачення
Петрос Саркисян
Фото: Думская

Прокуратура Одеської області повідомила директору табору "Вікторія" та його заступнику підозру в заволодінні коштами підлеглих. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

"Прокуратура Одеської області 8 травня 2018 року повідомила про підозру директору табору "Вікторія" та його заступнику в заволодінні чужим майном, зловживаючи службовим становищем, і внесення в офіційні документи свідомо неправдивих відомостей (ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК Україна)", - сказано в повідомленні.

Слідство встановило, що двоє чиновників позашкільної дитячої установи з січня по серпень 2017 шляхом внесення недостовірних відомостей у табелі обліку робочого часу з працевлаштування і відпрацьованих годин шістьох співробітників заволоділи коштами з місцевого бюджету.

Фактично зазначені співробітники до виконання обов'язків не бралися, а лише вважалися працюючими на папері.

Кошти знімали з одного банкомата в Одесі.

За висновком економічної експертизи, розмір шкоди, завданої незаконними діями посадових осіб комунального підприємства, становить понад 120 тис. грн.

Досудове розслідування здійснює ГУ Національної поліції Одеської області.

Нагадаємо, під час пожежі в дитячому таборі "Вікторія" загинули троє дітей. Вихователька, відповідальна за пожежну безпеку, отримала умовний термін, справи інших звинувачених ще перебувають у суді.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram