ГоловнаСуспільствоПодії

На Братиславській у Києві п'яний водій на єврономерах влетів під фуру, є жертва

Загибла 24-річна пасажирка легковика була дружиною водія.

У ніч на 6 травня у Києві на вулиці Братиславській сталася п'яна ДТП. Volkswagen Passat на єврономерах влетів під причіп вантажівки MAN. Водій постраждав, а пасажирка - 24-річна дружина водія - загинула. Про це повідомляє dtp.kiev.ua у Фейсбук.

Аварія трапилася близько 01:30.

"За словами водія вантажівки, він зупинився біля БСП в крайньому правому ряду, оскільки зламався автомобіль, була включена аварійка і встановлено знак аварійної зупинки. Через якийсь час він почув удар", - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, Passat на високій швидкості рухався у бік станції метро "Чернігівська" і намагався обігнати автомобіль, що їхав попереду правою смугою. Під час здійснення маневру водій Passat не встиг завершити обгін і врізався у вантажівку.

"У результаті зіткнення автомобіль був повністю розбитий. Права сторона опинилася під причепом тягача. Драйвер "німця" отримав не значні травми і перебував на місці ДТП", - йдеться в публікації.

Дружина водія перебувала на передньому пасажирському сидінні. Від отриманих травм вона загинула на місці. Щоб витягти тіло загиблої, на місце події виїхав аварійно-рятувальний загін ДержНС. Автомобіль розрізали за допомогою гідравлічного інструменту.

За словами поліцейських, винуватець аварії попередньо перебував у нетверезому стані. Він зі своєю дружиною їхав додому. Крім цього чоловік не зміг пояснити, чому він сів п'яним за кермо. І не міг згадати, скільки людей було у машині.

Нагадаємо, вчора у ДТП з таксі на Окружній у Києві одна людина загинула і п'ятеро постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram