ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області під час затримання чиновника на хабарі раптово помер посередник злочину

У чоловіка заболіло серце після того, як він віддав чиновнику 15 тисяч доларів.

У Чернівецькій області під час затримання чиновника на хабарі раптово помер посередник злочину
Фото: Олег Сенюк\Facebook

У Чернівецькій області під час затримання на хабарі чиновника раптово помер посередник скоєння злочину. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк у Фейсбук.

Він зазначив, що під час отримання другої частини хабара в розмірі 15 тис. доларів і огляду місця події у посередника заболіло серце.

«У п'ятницю було викрито на хабарі заступника начальника басейнового управління водних ресурсів річок Прут і Сівер, який діяв за посередництвом екс-голови органу місцевого самоврядування. 17 тис. доларів США призначалися за сприяння в отриманні дозвільних документів на видобуток органічних добрив «Сапропель» на водних об'єктах Кельменецького району Чернівецької області», - повідомив прокурор.

Під час документування цього злочину посередник поскаржився на проблеми зі здоров'ям. На місце викликали швидку допомогу, але їм врятувати чоловіка не вдалося.

Після смерті посередника поліції надали всі документи, фото- і відеоматеріали з огляду місця події, додав прокурор.

Тим часом в прес-службі військової прокуратури Західного регіону повідомили, що за результатами слідчих дій будуть вирішувати питання про затримання підозрюваного і повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (надання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу (утримання під вартою) і відсторонення від займаної посади,  повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, раніше на хабарі затримали чергового голову ДАК "Хліб України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram