ГоловнаСуспільствоПодії

У Конотопі вилучили 700 мішків з маковою соломкою, яку продавали в продуктовому магазині

Також у магазині знайшли патрони і пістолет.

У Конотопі вилучили 700 мішків з маковою соломкою, яку продавали в продуктовому магазині

У місті Конотоп Сумської області правоохоронці вилучили велику партію наркотичної сировини. Про це повідомляє Нацполіція області в Фейсбук.

"Встановлено, що в одному з місцевих магазинів Конотопа під приводом реалізації харчових продуктів наркозалежним особам продавали сировину для виготовлення наркотиків. Під час обшуків працівники поліції і прокуратури виявили та вилучили понад 700 мішків з речовиною рослинного походження, схожу на макову соломку і макове насіння", - йдеться в повідомленні.

Також в приміщенні виявлено 50 патронів різних калібрів, пістолет, 38 мобільних телефонів, 19 паспортів громадян України і близько 10 тисяч гривень готівки.

Правоохоронці провели обшуки на одному зі складів, який належить приватному підприємству, в магазині, а також за місцем проживання керівника підприємства.

Вилучену сировину направили на експертне дослідження. Поліція з'ясовує канали її постачання і коло причетних до купівлі-продажу наркотичної сировини осіб.

Двом особам вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах) КК України та помістили в СІЗО. За незаконний обіг наркотичних засобів підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна.

Ще одне кримінальне провадження розпочато за фактом зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

Нагадаємо, раніше в Сумській області 74-річну пенсіонерку засудили за систематичну крадіжку ковбаси і цукерок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram