ГоловнаСуспільствоПодії

В Азербайджані поліція затримала четвертого підозрюваного в нападі на Найєма, - Аваков

29-річний чоловік вилетів у Баку через три години після інциденту.

В Азербайджані поліція затримала четвертого підозрюваного в нападі на Найєма, - Аваков
Фото: fakty.ua

Правоохоронці Азербайджану затримали четвертого підозрюваного в побитті народного депутата Мустафи Найєма, що сталося 30 квітня в центрі Києва. Про це повідомив голова МВС Арсен Аваков в суботу, 5 травня, на своїй сторінці в Фейсбук.

"29-річного чоловіка, який завдав тілесних ушкоджень народному депутату, правоохоронці Києва оголосили в розшук ще 2 травня. Сьогодні, 5 травня, правоохоронці Азербайджану на вимогу українського слідства затримали підозрюваного", - написав Аваков.

Голова МВС зазначив, що розпочато необхідні процедури для екстрадиції підозрюваного.

"Трьом учасникам події оголошено про підозру у вчиненні групового хуліганства. Судом вже обрано запобіжний захід. Четвертий учасник - через 20 хвилин після події замовив квиток на літак і через 2,5-3 години вилетів в Баку. На час перетину кордону його особистість ще не була встановлена, проте йому заочно повідомили про підозру за кількома статтями і оголосили в розшук", - йдеться в пості Авакова.

Нагадаємо, увечері 30 квітня на народного депутата Мустафу Найєма в центрі Києва в результаті конфлікту на дорозі напали невідомі "кавказького типу зовнішності". За попередніми даними, народний депутат не хотів порушувати ПДР і не пропустив водія "мерседеса", який збирався поїхати на заборонний знак.

Пізніше нардеп Антон Геращенко повідомив, що поліція затримала трьох людей, які напали на Найєма. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту і нічного домашнього арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram