ГоловнаСуспільствоПодії

Вибухи в Балаклії припинилися (оновлено)

Вогонь гасять танки і пожежна авіація.

Вибухи на території арсеналу в Балаклії Харківської області припинилися, спостерігається незначне тління в чотирьох осередках, поширення пожежі немає.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій вранці в п'ятницю.

Ситуація контрольована, вогонь гасять за допомогою чотирьох пожежних танків і скидань води з літака і вертольота.

Обмежено рух автотранспорту в десятикілометровій зоні навколо Балаклії і введено тимчасову заборону на польоти в радіусі 30 км і на висоті 6 км.

Рух залізничного транспорту на станції "Балаклія" відновлено.

Оновлення. До 9:30 заборону на рух автотранспорту навколо Балаклії для місцевого населення скасували. Евакуйоване населення повернулося в місця проживання, повідомили в ДСНС.

При цьому заборона на польоти в радіусі 30 км і на висоті 6 тис. м залишається.

Ситуація з пожежею не змінилася - її локалізовано на площі близько 35 га, спостерігається незначне тління в чотирьох окремих осередках.

Нагадаємо, 3 травня о 13:40 у смт Балаклія на технічній території військової частини "65 арсенал" Міністерства оборони виникло займання сухої трави з подальшими одиночними вибухами боєприпасів на площі близько 35 га. Жертв і постраждалих немає.

23 березня 2017 року на цьому самому складі виникла пожежа з подальшою детонацією танкових і артилерійських снарядів 125 і 152 мм. Тоді загинула одна людина, двоє постраждали. Збиток від вибухів оцінили у 220 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram