ГоловнаСуспільствоПодії

Під Миколаєвом зіткнулися зерновоз, рейсовий автобус і машина ЗСУ

Постраждали 10 осіб.

Під Миколаєвом зіткнулися зерновоз, рейсовий автобус і машина ЗСУ
Фото: novosti-n.org

У селі Кам'янка, недалеко від Миколаєва, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю зерновоза, рейсового автобуса і мікроавтобуса Збройних сил України.

Про це повідомляє місцеве видання "Новини N".

"Мікроавтобус ЗСУ Mazda E2200 їхав з боку Очакова в напрямку Одеської траси. На розбитій ділянці дороги водій пригальмував перед ямою. У цей момент ззаду мікроавтобус «наздогнав» сідельний тягач DAF з напівпричепом. Фура вдарила мікроавтобус ззаду і скинула його з дороги на узбіччя. Після цього зерновоз виїхав на зустрічну смугу руху, де «лоб у лоб» зіткнувся з рейсовим автобусом «Миколаїв-Очаків». Від отриманого удару автобус злетів у кювет і перекинувся на дах", - ідеться в повідомленні.

У результаті ДТП постраждали понад 10 осіб: водії сідельного тягача і пасажирського автобуса, а також пасажири.

Фото: novosti-n.org

Частину постраждалих доставили до Очаківської ЦРЛ, ще дві "швидкі" забрали постраждалих до лікарень Миколаєва. Також кілька постраждалих з незначними травмами поїхали в Очаків попутним транспортом.

Серед військовослужбовців постраждалих немає.

Фото: novosti-n.org

Усі три транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження. За словами очевидців, ДТП сталася через незадовільний стан проїжджої частини.

Нагадаємо, в серпні минулого року під Херсоном сталася ДТП за участю БРДМ-2 і мікроавтобуса, в результаті якої загинув чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram