ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцію Миколаївської області очолив Анохін замість Мороза

Екс-керівника переводять до Києва, де він займатиметься науковою діяльністю.

Поліцію Миколаївської області очолив Анохін замість Мороза
Сергей Князев и Александр Анохин
Фото: news.pn

Начальником Головного управління Національної поліції Миколаївської області призначено Олександра Анохіна замість Юрія Мороза.

Як повідомляє місцевий сайт "Преступности.net", сьогодні, 3 травня, голова Нацполіції Сергій Князєв представив у Миколаєві нового начальника поліції області.

За словами Князєва, попереднього керівника поліції області - генерала Юрія Мороза - призначать на посаду в Центральний апарат НПУ, де він займатиметься науковою діяльністю.

"Зараз нам потрібні співробітники, які допоможуть у законодавчій ініціативі продовжувати реформування Нацполіції, проте в Києві недостатньо профільних фахівців, які могли б ефективно допомагати профільному комітету готувати нові законодавчі акти", - зазначив Князєв.

Він також розповів, що познайомився з Анохіним у 2014 році в Артемівську, де той виконував обов'язки начальника кримінальної поліції.

"Прифронтове місто, перевалка в Дебальцеве. Поводився гідно як співробітник кримінальної поліції, позитивно характеризували, тому його перевели на підвищення в Херсонську область. Увесь цей час працював у Донецькій і Херсонській областях на оперативних посадах і зарекомендував себе добре", - зазначив Князєв.

Анохін має звання полковника. Раніше він працював начальником райвідділу міліції в Харкові та начальником Вугледарського міського відділу міліції в Донецькій області. Пізніше його перевели в Херсонську область.

Нагадаємо, в квітні стало відомо, що Мороза звільнять з посади - його переводять до Києва на посаду радника голови Нацполіції. Як повідомляли, в НПУ заперечують, що звільнення Мороза пов'язане з розслідуванням справи про доведення до самогубства в.о. директора міжнародного аеропорту "Миколаїв", учасника антитерористичної операції (АТО) Владислава Волошина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram