ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві напали на захисника Донецького аеропорту (оновлено)

"Завдано удару ножем у нижню частину спини. Потім забризкали сльозогінним газом і намагалися добити молотком".

У Києві напали на захисника Донецького аеропорту (оновлено)
Фото: facebook.com/valicopter

Увечері в середу, 2 травня, у Києві на вулиці Костянтинівській невідомі напали на захисника Донецького аеропорту Дмитра "Вербича". Про це пише Фокус з посиланням на повідомлення знайомих Вербича у Facebook.

"Терміново! На Дмитра Вербича вчинили напад на вул. Костянтинівська 59/5. Нападники - 4 особи в масках. Було завдано удару ножем у нижню частину спини. Потім забризкали сльозогінним газом і намагалися добити молотком", - написала Євгенія Сіра.

За її словами, на місце нападу оперативно приїхали Валентин Бондаренко та Олександр Чуб, які також брали участь в обороні ДАП, і надали Дмитру першу допомогу.

"У машині була військова аптечка, наклали бандаж і відвезли в обласну. Зараз стан стабільний", - додала вона.

Валентин Бондаренко опублікував у Facebook фото пораненого ветерана.

Друзі пораненого бійця закликають усіх, хто бачив нападників, надати їм інформацію.

Оновлення. У прес-службі Головного управління Національної поліції у Києві інформують, що в середу ввечері у відділення хірургії обласної клінічної лікарні з вулиці Костянтинівської було госпіталізовано чоловіка 1989 року народження.

"Попередньо встановлено, що під час бійки з невідомими (троє хлопців і дві дівчини) один з нападників вдарив потерпілого гострим предметом у спину і застосував газовий балончик", - йдеться в повідомленні.

На місце події і до лікарні виїхали правоохоронці, щоб встановити обставини інциденту. Оперативники оглянули місце події і подивилися записи камер відеоспостереження. На записах зафіксовані особи, які можуть бути причетні до скоєння правопорушення.

Зараз поліція розшукує підозрюваних у нападі. Зазначається, що подію належно зареєстровано, вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Також у фейсбуці опубліковано фото осіб, що напали на ветерана АТО.

Нагадаємо, 30 квітня в Києві у районі Бессарабського ринку четверо осіб побили народного депутата України Мустафу Найєма. Конфлікт виник через те, що депутат відмовився пропустити на дорозі автомобіль, який грубо порушував правила дорожнього руху. Пізніше в прокуратурі Києва заявили, що зловмисник, який побив у центрі Києва народного депутата Мустафу Найєма, через дві години після інциденту залишив територію України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram