ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція оголосила в розшук підозрюваного в побитті Найєма, котрий утік у Баку

Магомед-Амін Саїтов є одним із керівників чеченської діаспори в Україні.

Поліція оголосила в розшук підозрюваного в побитті Найєма, котрий утік у Баку
​Магомед-Амин Саитов
Фото: facebook.com/MasiNayyem

Національна поліція оголосила в розшук Магомеда-Аміна Саїтова, підозрюваного в побитті депутата Мустафи Найєма в центрі Києва, який утік в Азербайджан.

Інформацію розміщено на сайті Міністерства внутрішніх справ у переліку розшукуваних осіб.

Зазначено, що Саїтов з 1 травня переховується від органів досудового розслідування і розшукується Шевченківським районним управлінням поліції Києва. Йому оголошено підозру за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу (Хуліганство, здійснене групою осіб) та ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Запобіжного заходу підозрюваному не обирали.

Магомед-Амін Саїтов є одним із керівників чеченської діаспори в Україні, а також одним із власників компанії "Бум-Бокс Промоушнс".

Нагадаємо, увечері 30 квітня на Найєма напали в центрі Києва через конфлікт на дорозі. За попередніми даними, народний депутат не хотів порушувати ПДР і не пропустив водія "Мерседеса", який збирався поїхати на заборонний знак. Відбулася словесна перепалка, яка переросла в бійку.

Поліція затримала трьох підозрюваних у нападі. Ще один - Саїтов, який безпосередньо і вдарив Найєма, вилетів у Баку. Усі підозрювані - представники чеченської діаспори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram