ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області 6-річна дитина отримала поранення з автомата Калашникова

Поліція встановлює осіб, причетних до злочину.

У Рівненській області 6-річна дитина отримала поранення з автомата Калашникова
Архивное фото
Фото: facebook.com/ato.news

У селі Шпанов Рівненської області шестирічна дитина отримала поранення з автомата Калашникова.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Пригода сталася ввечері 28 квітня. Після проходження рентгену медики виявили в дитини чужорідне тіло, схоже на кулю. Батьки розповіли, що близько 19:00 дитина гралася на вулиці біля будинку, коли відчула різкий біль у ділянці лопатки.

Поліцейські встановили, що калібр кулі становить 7,62 мм, а постріл, імовірно, було здійснено з автомата Калашникова. Кулю слідчі вилучили і направили на експертизу.

За словами лікарів, хлопчика прооперували. Зараз його перевели до травматологічного відділення, його життю нічого не загрожує.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 Кримінального кодексу (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Згідно з санкцією статті, зловмисникові загрожує покарання у вигляді громадських робіт до 200 годин або виправні роботи на термін до двох років або обмеження волі на термін до двох років.

Нагадаємо, раніше в одному зі спальних масивів Тернополя чоловік обстріляв із пневматичної зброї компанію молодих людей, які голосно розмовляли у дворі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram