ГоловнаСуспільствоПодії

Колишнього депутата міськради Переяслав-Хмельницького застрелили під час сварки, - ЗМІ

Вбивство сталося біля одного з кафе міста.

Колишнього депутата міськради Переяслав-Хмельницького застрелили під час сварки, - ЗМІ
Фото: real-vin.com

У Переяслав-Хмельницькому в Київській області конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною, в результаті чого загинув один з них. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на місцеві ресурси.

Повідомляється, що 29 квітня о 05:20 в райуправління зателефонував черговий фельдшер Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Він повідомив, що двадцятьма хвилинами раніше біля кафе "Прем'єр" на вулиці Покровській в Переяслав-Хмельницькому чутні постріли.

“Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між Сергієм Петровичем Мевшею 1967 року народження і місцевим жителем 1970 року народження виник конфлікт. Другий чоловік пішов до свого Citroen Berlingo, дістав власну мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив в груди Мевші. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події", - йдеться в повідомленні.

За інформацією сайту "Переяслав Онлайн", чоловіка, який поранив Сергія Мевшу, затримали. Також знайшли і рушницю. Повідомляється також, що Мевша був депутатом місцевої ради.

Відзначимо, що на сайті Переяслав-Хмельницької міськради людина з ім'ям Сергій Мевша дійсно згадується як депутат.

Нагадаємо, раніше в Херсоні застрелили бізнесмена Пащенка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram