ГоловнаСуспільствоВійна

П'ятеро військових постраждали за добу на Донбасі

Зафіксовано 21 обстріл.

П'ятеро військових постраждали за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

З півночі суботи, 28 квітня, бойовики російсько-окупаційних військ 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО на Донбасі. У результаті ворожого вогню троє українських військових були поранені, ще двоє отримали бойові травми.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Авдіївки. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував під Богданівкою і Новотроїцьким. Крім того, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу шахти Бутівка, з гранатометів - неподалік Талаківки, з великокаліберних кулеметів - у районі Гнутового і Водяного, а стрілецьку зброю застосували по захисниках Широкиного, Гнутового, Талаківки і Кам'янки. Неподалік Мар'їнки вогонь вів ворожий снайпер, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку зі 120- і 82-міліметрових мінометів агресор обстріляв опорні пункти поблизу Новотошківського. Також міномети калібру 120 мм противник застосував під Троїцьким і Луганським. Крім того, з 82-міліметрових мінометів і гранатометів вогонь вели по українських укріпленнях поблизу Причепилівки, з озброєння БМП - неподалік Троїцького, а з гранатометів - у районі Луганського.

Нагадаємо, 27 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 53 обстріли позицій ЗСУ на Донбасі. Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram