ГоловнаСуспільствоЖиття

Birkenstock: німецький виробник "правильного" взуття

Birkenstock: німецький виробник "правильного" взуття

Birkenstock - воістину легендарний європейський бренд, який бере свій початок з кінця 18 століття, тобто існує на ринку вже понад 200 років. Перші крамнички із взуттям однойменної марки відкрилися ще наприкінці XIX століття під проводом однойменної сім'ї підприємців. На сучасному ринку не так багато компаній, які можуть похвалитися такою історією. Сьогодні Birkenstock, а якщо бути точним, то Birkenstock Orthopaedie GmbH, це німецький виробник ортопедичного взуття, устілок і засобів по догляду, який імпортує свій продукт у 80 країн по всьому світу.

Основний пріоритет виробника - розробка і виготовлення моделей взуття, які здатні підтримувати ногу в максимально комфортному, здоровому і правильному положенні під час експлуатації. Фахівці компанії навіть випустили свого часу книгу про унікальну ортопедичну систему взуття, яка користувалася успіхом у експертів у цій сфері.

Відтоді Birkenstock щорічно впроваджують у виробництво нові технології і методики. Це, наприклад, унікальні устілки, якими комплектуються всі моделі Birkenstock і Birki's, ще однієї торгової марки компанії.

За словами творців взуття, їхня продукція ідеально підходить для тривалої ходьби й активної експлуатації. Це ж взуття нерідко називають "найбільш здоровим" у світі, багато в чому завдяки підошві унікальної форми, форма якої не змінювалася десятиліття. Взуття цього виробника особливо рекомендують для людей, які страждають плоскостопістю.

Ви можете докладніше дізнатися про актуальний асортимент і ціни на продукцію марки Birkenstock тут.

Основа для виробництва взуття згаданого виробника - це натуральна сировина. Більшу частину своїх моделей німецька мануфактура виробляє з пробки, шкіри, латексу та інших матеріалів природного походження. Багатьом із них характерні не тільки найкращі ортопедичні властивості, здатність витримувати підвищені навантаження і забезпечувати здорову підтримку ступень, але і збільшений термін служби.

Що стосується стилю і дизайну, то багато моделей взуття Birkenstock йдуть разом із застібками або шнурівкою. Поряд з гендерними моделями особливу увагу приділяють взуттю унісекс. Основний акцент робиться на простоті, елегантності і практичності. Особливу увагу в каталозі виробника займають різного роду сандалі - як чоловічі, так і жіночі.

Придбати моделі згаданого бренда ви можете на сайті і в салонах ostriv.ua.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram