ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено з початку доби на Донбасі

Бійці постраждали на бойових завданнях.

Трьох військових поранено з початку доби на Донбасі
Фото: Макс Левин

З півночі російсько-окупаційні війська вчинили 25 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, повідомив штаб АТО. Поранено трьох бійців, але не через обстріли, а "внаслідок виконання бойових завдань".

На Луганському напрямку ворог двічі з 120-мм мінометів і гранатометів відкривав вогонь по укріпленнях поблизу Троїцького, а з мінометів калібру 82 мм - в районі Попасної і тричі - біля Новоолександрівки. Крім цього, під ворожі обстріли з гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Новозванівки.

На Донецькому напрямку 120-мм міномети окупанти застосували по позиціях неподалік Водяного. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї агресор відкривав вогонь по захисниках Верхньоторецького, Водяного і Гнутового. Також великокаліберні кулемети агресор застосував по опорних пунктах в районі Павлополя, а стрілецьку зброю - біля Талаківки, Лебединського, Невельського, Мар'їнки, Павлополя і поблизу шахти Бутівка.

Нагадаємо, в неділю, 22 квітня, бойовики на Донбасі зробили 30 обстрілів позицій Збройних сил України, продовжуючи порушувати перемир'я, але потерпілих серед українських військових не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram