ГоловнаСуспільствоПодії

Прокурор збив на смерть пішохода у Львівській області

Місцеві журналісти стверджують, що він був п'яним, у поліції деталей не повідомляють.

Прокурор збив на смерть пішохода у Львівській області
Фото: segodnya.ua

Ввечері 20 квітня у Львівській області на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Нацполіція області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород Водій автомобіля "ВАЗ 2114", 29-річний житель міста Самбір, скоїв наїзд на пішохода, 64-річного жителя Старосамбірського району", - йдеться у повідомленні поліції.

Від отриманих травм пішохід помер на місці події. Водій і пасажир "ВАЗа", також житель Самбора у віці 29 років, отримали тілесні ушкодження.

Тим часом журналіст телеканалу НТН Віка Балицька повідомила у Фейсбуці, що за кермом автомобіля "ВАЗ" перебував прокурор Мостиської прокуратури.

"П'яний прокурор Мостиської прокуратури збив на смерть пішохода. Це сталося вчора близько 22:00 біля села Торгановичі, Старосамбірського району. Драгер показав 1,2 проміле ", - йдеться у повідомленні журналістки.

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський підтвердив факт перебування за кермом автомобіля прокурора Мостиської районної прокуратури у коментарі місцевому виданню ZAXID.NET, однак відмовився повідомити деталі. Квятківський пообіцяв, що обласна прокуратура оприлюднить подробиці цієї справи у понеділок, 23 квітня.

У поліції кримінального провадження наразі не відкрили.

Нагадаємо, вчора постачальника піци на мопеді збила машина у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram