ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області 18-річний хлопець задушив брата під час побутової бійки

Між молодими людьми виникла сварка, яка переросла у бійку.

В Одеській області 18-річний хлопець задушив брата під час побутової бійки
Фото: od.npu.gov.ua

У селі Причепівка Одеської області 18-річний хлопець на ґрунті побутового конфлікту задушив свого 20-річного брата.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"19 квітня, в чергову частину зателефонував житель села Причепівка і повідомив, що у дворі його сусідів загинув молодий хлопець. Прибулі на місце правоохоронці встановили, що загиблий - 20-річний син господарки будинку. Того дня між ним і його 18-річним братом виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час бійки молодший брат нібито схопив старшого за шию і почав душити. В результаті той втратив свідомість. Мати вибігла з будинку, але розборонити синів не встигла", - йдеться у повідомленні.

Спроби привести хлопця до тями виявилися марними. На крики про допомогу збіглися сусіди, які викликали швидку і поліцію. На жаль, лікарі не змогли врятувати потерпілого.

Фото: od.npu.gov.ua

"Згодом хлопець зізнався, що накинувся на брата, коли той присоромив його за те, що не допомагає матері", - повідомили в поліції.

Зараз тіло скерували на експертизу для встановлення причини смерті. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу. Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вирішується питання про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше в Одеській області двоє чоловіків до смерті побили знайомого і віднесли тіло на цвинтар.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram