ГоловнаСуспільствоПодії

У Бродах мотоцикліст влетів у велосипедистів, які стояли на дорозі

У результаті ДТП постраждали троє велосипедистів, водій мотоцикла і пішохід.

У Бродах мотоцикліст влетів у велосипедистів, які стояли на дорозі
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У місті Броди Львівської області сталася дорожньо-транспортна подія - мотоцикл влетів у групу велосипедистів, що стояли на дорозі.

Про це повідомив у

Фейсбуці співробітник місцевої поліції Ігор Зінкевич.

"Львівська область, місто Броди, вул. І. Франка, відбулася ДТП, мотоцикліст скоїв зіткнення з трьома стоячими велосипедистами", - написав він.

У результаті ДТП постраждали троє велосипедистів, водій мотоцикла "Хонда" і пішохід. У лікарні станом на ранок 17 квітня в лікарні залишаються ще три людини.

Як уточнює місцевий

"Львівський портал", аварія сталася в понеділок близько 16:00. Водій мотоцикла Honda, місцевий житель 1989 року народження, не впорався з керуванням і в'їхав у натовп. У результаті чого отримали травми і були госпіталізовані водій мотоцикла з діагнозом "ЗЧМТ, струс головного мозку"; пішохід, 1950 року народження з діагнозом "ЗЧМТ, струс головного мозку, відкритий перелом правої гомілки" - реанімаційне відділення; велосипедистка, 2004 року народження з діагнозом "ЗЧМТ, забій головного мозку, внутрішньо-мозкова гематома" - реанімаційне відділення.

14-річний велосипедист з діагнозом "забій гомілки, ступні суглоба" і 13-річна велосипедистка з діагнозом "перелом пальця правої кисті" після надання медичної допомоги відпущені за місцем проживання.

Нагадаємо, в лютому в лікарні Львова

помер велосипедист, який наприкінці грудня 2017-го отримав травми хребта в результаті зіткнення з неправильно встановленим рекламним бігбордом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram