ГоловнаСуспільствоВійна

Двох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано майже 60 обстрілів.

Двох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій Збройних Сил України на Донбасі. У результаті один український військовий отримав поранення, ще один - бойову травму.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Павлополя, Лебединського і Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм - по позиціях біля Пісків і Павлополя. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вели по укріпленнях ЗСУ в районі Авдіївки, Кам'янки, Шахти Бутівка, Верхньоторецького, Піщевика, Широкиного і Гнутового. Крім того, озброєння БМП ворог застосував по українському опорному пункту поблизу Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети - біля Опитного, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березового і Лебединського. Неподалік Новотроїцького противник вів снайперський вогонь.

На Луганському напрямку агресор застосував 120-міліметрові міномети по захисниках Луганського, Троїцького і Світлодарська. Крім того, поблизу Луганського і Світлодарська бойовики вели вогонь з 82-міліметрових мінометів, неподалік Новолуганського і Новгородського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.

Нагадаємо, в суботу бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Троє українських захисників отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram