ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ вчора

Троє українських захисників отримали поранення.

Бойовики 52 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ вчора
Фото: mignews.com.ua

За минулу добу, 14 квітня, російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню, здійснивши 52 обстріли позицій українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії бойовики двічі обстріляли захисників Широкиного, а з мінометів калібру 82 мм - Пісків і Шахти «Бутівка».

Також з гранатометів різних систем вогонь вели по українських укріпленнях в районі Авдіївки, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Лебединського, Талаківки і Шахти «Бутівка», з озброєння БМП - по захисниках Новотроїцького та Водяного, з зенітної установки - поблизу Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів - по українських позиціях неподалік Павлополя, Гнутового, Новотроїцького, Лебединського, Водяного і Шахти «Бутівка».

Крім цього під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Авдіївки, Широкиного, Лебединського, Талаківки, Новомихайлівки, Кам'янки та Павлополя, також поблизу Водяного, Гнутового, Шахти «Бутівка» і Талаківки бойовики вели снайперський вогонь.

На луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор обстрілював захисників Зайцевого і Луганського. Крім цього міномети калібру 82 мм, гранатомети, озброєння БМП і великокаліберні кулемети противник застосував під Луганським, а гранатомети і великокаліберні кулемети - в районі Майорська. Також з великокаліберних кулеметів ворог обстріляв захисників Троїцького.

У результаті бойових дій троє українських захисників отримали поранення. Вони доставлені в лікувальні установи.

Нагадаємо, вчора штаб АТО зафіксував 28 обстрілів з початку дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram