ГоловнаСуспільствоПодії

12 підозрюваних у погромах у гральних закладах Києва взяли під варту без права застави

Чоловіків підозрюють у нападі на лотерейні пункти в ніч на 12 квітня.

12 підозрюваних у погромах у гральних закладах Києва взяли під варту без права застави
Фото: kyiv.gp.gov.ua\Facebook

Шевченківський районний суд Києва обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 12 затриманим за скоєння розбійних нападів на лотерейні пункти у Дарницькому та Дніпровському районах столиці, повідомила прес-служба прокуратури Києва.

"В ніч на 12 квітня ці чоловіки увірвалися в пункт миттєвих лотерей на вул. Привокзальній, розбили там меблі і обладнання, після чого, погрожуючи касирам зброєю, викрали з каси чотири тисячі гривень. Менш ніж через годину вони здійснили схожий напад на ще один такий заклад, розташований на вул. Малишка. Розбивши у приміщенні меблі та обладнання, зловмисники заволоділи грошима в сумі понад 10 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

"Підозрюваних затримали за гарячими слідами. Речові докази, а саме зброю, амуніцію та грошові кошти вилучено", - зазначили в прокуратурі.

Всім затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння ще чотирьох схожих злочинів.

Нагадаємо, раніше невідомі у балаклавах розгромили і пограбували гральний заклад на Виноградарі в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram