ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Лікування в клініці Ассута Реклама

Чому вигідно лікуватися в Ізраїлі?

Лікування в клініці Ассута
Фото: pro-israel.ru

Протягом тривалого періоду часу лікування в Ізраїлі має великий попит і посідає лідерські позиції у сфері медицини. Багато вітчизняних знаменитостей і світових зірок, щоб вилікуватися від важких захворювань, обирають саме Ізраїль. Медичний туризм широко розвинений в цій країні.

Які переваги отримує хворий? Чому вигідно лікуватися в Ізраїлі? Однією з відмітних рис є доступна вартість, яка суворо контролюється державними органами. Адже держава фінансує багато ізраїльських приватних і державних клінік, забезпечуючи їх ультрасучасним обладнанням.

Переваги лікування в клініці Ассута:

- Вартість медичного обслуговування у кілька разів нижча, ніж в інших країнах.

- Ви завжди можете обрати фахівця і отримати консультацію з ним перед лікуванням, а також надалі спостерігатися у нього.

- Клініка практикує понад 250 лікувально-діагностичних процедур за ціною удвічі нижчою, ніж в німецьких, західних і американських клініках такого рівня.

- Фахівці з колосальним досвідом і високою кваліфікацією лікують будь-які напрями хвороб.

- Зі спеціалізаціями лікарів і вартістю можна ознайомитись на офіційному сайті клініки Assuta.

Скільки коштує лікування в клініці Ассута?

Перед тим як шукати вартість лікування конкретного захворювання, потрібно дізнатися, які зараз діють знижки. Щороку клініка Ассута робить знижки на деякі види терапевтичних процедур.

Якщо ви хочете поїхати в Ізраїль на лікування, то вартість є визначальним чинником, що залежать від:

- загального стану пацієнта,

- форми захворювання,

- препаратів, які будуть використовуватися на момент лікування,

- місця проживання пацієнта і його родичів,

- кількості квитків на переліт.

Щоб отримати точну відповідь, що стосується вартості, необхідно пройти повноцінне обстеження, здати аналізи і отримати персональну схему лікування. У клініці лікарі всіх спеціалізацій організовують консиліум, обговорюють хворого і створюють для нього індивідуальну програму лікування. Також під час розрахунку ціни лікарі оберуть найбільш бюджетний, але не менш ефективний спосіб терапії. У кожній клініці працює російський координатор, який супроводжує пацієнта протягом усього його лікування. Всі медичні процедури виконуються на ультрасучасному обладнанні. Незважаючи на якісне оснащення та впровадження авторських розробок, ціна доступна для кожного.

Крім того:

Ви можете оплачувати лікування будь-яким зручним способом.

Жодних додаткових комісій платити не доведеться.

Оплата відбувається за лікування за фактом.

Часто діють знижки, тому є можливість пройти лікування за приємною ціною.

Оскільки ізраїльська медицина фінансується державою, вартість послуг в клініках є набагато нижчою, ніж в Америці, Німеччині.

Якщо ви вирішили лікуватися в клініці Ассута, то перед надсиланням заявки ознайомтеся з відгуками та сектором послуг. Зазвичай, відгуки залишають пацієнти, які пройшли лікування у клініці. Якщо раптом план лікування вам не підходить, завжди можна обрати інший медичний заклад.

В клініках Ізраїлю лікарі вирішують складні питання різних хвороб, виправляють помилки і прорахунок колег з інших країн. Часто вітчизняні фахівці не можуть допомогти хворим і рекомендують вирушити в ізраїльські клініки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram