ГоловнаСуспільствоПодії

В Івано-Франківській області п'яний водій на польських номерах наїхав на патрульних і пошкодив службове авто

Потім порушник утік, кинувши машину.

В Івано-Франківській області п'яний водій на польських номерах наїхав на патрульних і пошкодив службове авто
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У середу ввечері біля села Рибне Тисменицького району Івано-Франківської області водій автомобіля Opel Vectra з польськими номерами наїхав на двох патрульних, пошкодив службовий автомобіль і зник з місця події.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Правоохоронці отримали інформацію про водія Opel Vectra в нетверезому стані. Вони розшукали автомобіль та для його зупинки подали сигнал, увімкнувши червоні проблискові маячки. Водій вимогу поліцейських проігнорував.

Рухаючись у бік села Підлісся на автодорозі Н-10 "Стрий-Чернівці" порушник зупинився, після чого до нього підійшов інспектор і попросив пред'явити документи і вимкнути двигун. Замість цього той почав рух автомобіля заднім ходом, намагаючись утекти.

"При цьому він скоїв наїзд на працівника поліції, останній упав на дорожнє покриття. Потім порушник почав різко рухатися в бік іншого працівника поліції, на якого також скоїв наїзд, а потім ще і допустив зіткнення зі службовим автомобілем, викликавши механічні пошкодження у вигляді вм'ятин і подряпин", - повідомили в поліції.

Після цього інспектор здійснив попереджувальний постріл вгору. Однак і після цих дій водій не реагував.

"Переконавшись, що його дії не завдадуть шкоди третім особам, інспектор знову застосував вогнепальну зброю - пістолет ПМ, з якого зробив три постріли в напрямку шин автомобіля марки «Опель Вектра», але водій утік. Надалі працівники поліції в лісі, недалеко від с. Старий Лисець, виявили покинутий автомобіль марки «Опель Вектра»", - йдеться в повідомленні.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, в Харкові п'яний водій ВАЗ влаштував ДТП і врізався в авто патрульних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram