ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 35 обстрілів.

Трьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 35 обстрілів позицій сил АТО. Внаслідок ворожого вогню троє українських воїнів отримали поранення.

Зокрема, на Донецькому напрямку зі 122-міліметрової артилерії бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Широкиного і Лебединського, а зі 120-міліметрових мінометів - двічі поблизу Водяного. Також по захисниках Лебединського агресор відкривав вогонь з 82-міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; захисників Широкиного, Талаківки, Кам'янки, Опитного, Мар'їнки, Водяного й Авдіївки обстріляли з гранатометів різних систем. Крім того, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Піщевика і Кам'янки, озброєння БМП - поблизу Водяного, снайперську зброю - неподалік Пісків, а стрілецьку зброю - по захисниках Гнутового, Первомайського, Невельського, Пісків, Павлополя і Шахти Бутівка, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів вогонь вели по укріпленнях ЗСУ поблизу Луганського. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські позиції неподалік Світлодарська і Катеринівки.

Нагадаємо, в неділю, 8 квітня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 35 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України, у результаті обстрілу поранено п'ятьох українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram