ГоловнаСуспільствоПодії

Жінка загинула в результаті вибуху електроприладу, в якому була захована вибухівка

Інцидент стався в Дніпропетровській області.

Учора, 7 квітня, в приватному будинку в Дніпропетровській області стався вибух саморобного вибухового пристрою, замаскованого під побутовий електроприлад. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні в Дніпропетровській області сталося жорстоке вбивство жінки. Вранці в чергову частину відділу поліції від диспетчера служби ДСНС надійшло повідомлення, що в приватному будинку стався вибух газу і виявлено труп жінки-власниці 1972 р.н. з множинними осколковими пораненнями обличчя та рук" , - йдеться в повідомленні.

У руках жінки спрацював саморобний вибуховий пристрій, замаскований під побутовий електроприлад.

"У середині нього знаходився, ймовірно, корпус гранати з електродетонатором, який, зі свого боку, був підключений до дротів живлення приладу", - написав Аброськін.

Під час проведення необхідних заходів було встановлено, що на початку березня у дворі свого будинку жінка разом із чоловіком знайшли пакет з електричним побутовим приладом і ще деякими речами. Вони оглянули пакет і вирішили залишити його собі.

"Швидше за все, сьогодні вранці жінка вирішила використати цей побутовий електроприлад, приєднала його до електромережі - і в цей час пролунав вибух", - зазначив заступник голови Нацполіції.

Поліція проводить заходи, спрямовані на встановлення особи, яка виготовила пристрій, а також з'ясовує, чи було це спрямовано на позбавлення життя саме цієї жінки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram