ГоловнаСуспільствоЖиття

Порошенко привітав українців з Великоднем

Глава держави висловив сподівання, що найважчі часи вже позаду.

Порошенко привітав українців з Великоднем

Президент Петро Порошенко привітав українців з Великоднем і нагадав слова Христа про мир і миротворців. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Щоб не втратити гарну перспективу, яка відкрилася перед нашою країною, слід забезпечити мир - всередині країни, на зовнішніх кордонах. "Мир вам", - так говорив Спаситель. А ще: "Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться", - зазначив Порошенко.

Він додав, що забезпечити мир "абсолютно неможливо без високопрофесійної армії, яка міцно тримає оборону на страх агресору і для спокою людей".

"Подивіться на цих мужніх воїнів. Хіба вони не вселяють віру в наші Збройні Сили, надію на мир і любов до України? Як і впевненість у тому, що ми обов'язково переможемо", - зазначив Порошенко.

Глава держави додав, що "воскресіння - це перемога життя над смертю, правди над брехнею, світла над темрявою, перемога добра над злом".

"Це і наша з вами перемога над важкою економічною кризою, причиною якої стала російська агресія. Цього року Великдень - це особливий день, тому що разом з ним приходить поступово і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше Порошенко закликав французьких депутатів уникати будь-яких контактів з окупаційною владою Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram