ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі зафіксовано 27 обстрілів

Жоден військовий не постраждав.

За добу на Донбасі зафіксовано 27 обстрілів
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська здійснили 27 обстрілів українських військових на Донбасі.

Зокрема, на Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог обстрілював укріплення ЗСУ поблизу Луганського. Крім того, міномети калібру 82 мм агресор застосував по захисниках Троїцького, а великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - в районі Новозванівки, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів противник вів вогонь біля Лебединського. 82-міліметрові міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, снайперську і стрілецьку зброю ворог застосував біля Водяного. Також під вогонь з гранатометів і стрілецької зброї потрапили укріплення ЗСУ поблизу Новотроїцького, Верхньоторецького, Авдіївки, Павлополя і Шахти Бутівка, з великокаліберних кулеметів - Авдіївки і Невельського, а стрілецької зброї - Кам'янки, Новомихайлівки, Талаківки і Березового.

Внаслідок ворожого вогню жоден український військовий не постраждав.

Нагадаємо, оголошене з 30 березня великоднє перемир'я протривало лише 10 хвилин. У період з 30 березня по 2 квітня 2018 з боку бойовиків зафіксовано 101 обстріл, з них 93 - прицільні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram