ГоловнаСуспільствоПодії

У цех оборонного заводу "Фотоприлад" у Черкасах вночі кинули дві гранати

У приміщенні цеху вибито вікна, постраждалих немає.

У цех оборонного заводу "Фотоприлад" у Черкасах вночі кинули дві гранати

У Черкасах в цех оборонного заводу "Фотоприлад", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", невідомі вночі кинули дві гранати РГД-5.

Про це повідомляють на сайті "Укроборонпрому".

Інцидент стався 5 квітня о 2:05 у приміщенні виробничого цеху.

На місце події викликали представників поліції, Служби безпеки та ДСНС.

"Під час огляду приміщення, за слідами вирви й уламків, констатовано підрив однієї гранати типу РГД-5 і знайдено ще одну гранату цього типу, яка не розірвалася через не витягнуту чеку", - наголошується в повідомленні.

У результаті вибуху потерпілих немає. У приміщенні цеху вибито вікна. Розмір матеріальних збитків встановлюється.

Гендиректор "Укроборонпрому" Павло Букін повідомив, що готується розпорядження про підвищення заходів безпеки на підприємствах концерну.

Правоохоронці аналізують знайдені докази і записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати зловмисників. Виробничий процес на підприємстві не переривався.

"Фотоприлад" - стратегічне для оборонної галузі України підприємство, яке спеціалізується на розробці і виготовлені приладів нічного бачення, систем прицілювання, наведення і управління вогнем для бронетанкової техніки і військової авіації. Високотехнологічна продукція підприємства застосовується в танках "Булат" і "Оплот", а також у протитанкових ракетних комплексах вертольотів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram