ГоловнаСуспільствоЖиття

Як безкоштовна довідкова Житомира 1552 економить час і вирішує проблеми за 5 хвилин

Як безкоштовна довідкова Житомира 1552 економить час і вирішує проблеми за 5 хвилин

Якщо ви збираєтеся відвідати місто Житомир або переїхати в нього на постійне місце проживання, знайте: без довідника-путівника там не обійтися, хоча б попервах. Ще не створено такого сервісу, куди зателефонувавши або зайшовши на сайт, ви можете знайти абсолютно все. Наприклад, послугу точного визначення абонента за номером телефону не надає жодна безкоштовна служба не тільки Житомира, а й усієї України!

У довідки 1552 зовсім інші завдання, з якими вона успішно справляється.

Коли ви опинитеся поза зоною бездротового і 3G-інтернету, а нагоді стане цілодобова безкоштовна телефонна довідкова служба 1552, яку справедливо вважають найкращою в Житомирі. Якщо у вашому телефоні є мобільний інтернет, необхідну інформацію знайдете на сайті: https://1552.com.ua/

Завдяки зручній системі пошуку знайти потрібний товар, послугу, компанію, державне підприємство чи службу можна менш ніж за 5 хвилин!

Просто введіть потрібну назву в рядок пошуку - і ця інформація моментально буде показана на моніторі вашого комп'ютера або телефона.

Шукати актуальні номери телефонів служб оперативного реагування в рядку пошуку не потрібно - всі вони розміщені на окремій сторінці.

Щоб знайти в Житомирі вулицю, будинок або установу, не треба завантажувати окремий мобільний додаток. Багато з них довго завантажуються, виснуть і марнують заряд телефону. Можна увімкнути автомобільний навігатор, але іноді він може неправильно показувати через застарілу інформацію. Просто зайдіть у розділ «Карта Житомира» і введіть потрібну адресу.

Регулярно переглядаючи новини на сайті, ви завжди будете в курсі найвигідніших пропозицій і акцій від житомирських підприємств.

Бажаєте розповісти про свою діяльність, послуги чи продукцію, залучити нових клієнтів не тільки з Житомира, а й з усієї України? Додайте інформацію про свою компанію в наш каталог. Це абсолютно безкоштовно і теж займе не більш ніж 5 хвилин.

Якщо ви хочете докладно дізнатися про те, як ефективніше скористатися можливостями Довідкової служби Житомира, поставте питання на сайті або за номером: +38 (0412) 42-62-08, (067) 412-1552, (063) 332-1552.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram