ГоловнаСуспільствоПодії

Стрип-клуб у центрі Києва виявився борделем

Імовірно, мова про Solid Gold на Великій Васильківській, 5.

Стрип-клуб у центрі Києва виявився борделем
Фото: Стоп-кадр с видео полиции

Правоохоронці викрили бордель, замаскований під стриптиз-клуб, на вулиці Великій Васильківській у Києві.

Клієнти, які відвідували заклад, за грошову винагороду отримували додатковий "сервіс" у вигляді інтимних послуг, повідомляють на сайті київської поліції.

До складу угруповання входили 27-річна організаторка і троє її спільників. Головна фігурантка займалася розподілом обов'язків і грошей між учасниками. Помічники шукали і вербували дівчат, які надавали сексуальні послуги клієнтам.

"У розважальний заклад навідувалися заможні клієнти, в основному - іноземці, яких за бажанням обслуговували повії. Вартість "дорослих" розваг становила від 2500 гривень за годину. Розрахунок здійснювався винятково в приміщенні клубу. Після інтимних утіх дівчата віддавали половину свого прибутку організаторам злочинної діяльності", - сказано в повідомленні.

Поліція одночасно провела два обшуки за адресами нічного клубу та готелю, де жінки надавали інтимні послуги.

З повіями поліцейські провели профілактичні бесіди і склали протоколи за ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу про адміністративні правопорушення.

Організаторці злочинного угруповання пред'явлено підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та рішенням суду обрано запобіжний захід - домашній арешт. Вирішується питання про визначення запобіжного заходу іншим учасникам групи.

Назви стриптиз-клубу не вказано, але з відеозапису, що його оприлюднила поліція, можна здогадатися, що це Solid Gold на Великій Васильківській, 5.

Нагадаємо, це вже другий бордель на Великій Васильківській, який поліція знайшла за останній місяць. У середині березня повідомляли про виявлення борделя, замаскованого під салон з надання послуг еротичного масажу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram