ГоловнаСуспільствоЖиття

Київський прокурор отримав догану за появу в голому вигляді на екрані телевізора

Білоус і його цивільна дружина Діана брали участь в реаліті-шоу.

Київський прокурор отримав догану за появу в голому вигляді на екрані телевізора
Фото: Скриншот видео

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів (КДКП) оголосила догану прокурору київської прокуратури №7 Білоусу Олегу за появу в голому вигляді на екрані телевізора та лайку.

Про це йдеться у відповідному рішенні на сайті КДКП.

Білоус і його цивільна дружина Діана стали переможцями реаліті-шоу "ЛавЛавСаг". За задумом організаторів, на одному з етапів шоу чотири пари грали у "пляшечку" на роздягання.

"Білоус О. Р., нехтуючи правилами прокурорської етики, виявив ініціативу і запропонував учасникам телешоу психологічне випробування у вигляді відкритої демонстрації поцілунків з партнерами інших пар, в якому особисто взяв участь з трьома різними учасниками телепередачі. Продовжуючи свою негативну поведінку, з метою перемоги в конкурсі Білоус непередбачувано роздягнувся на знімальному майданчику перед учасниками конкурсу, оголивши свої інтимні місця, і тривалий час перебував у такому вигляді, в зв'язку з чим знімальна група змушена була вжити технічних засобів для їх "розмитості", - йдеться в рішенні КДКП.

На думку членів комісії, прокурор мав усвідомлювати, що його можуть впізнати колеги, а також інші учасники кримінальних проваджень, а ретуш інтимних частин тіла ніяк не знімає відповідальності з Білоуса.

У КДКП підкреслили, що прокурор повинен був уникати "дій, які могли негативно вплинути на його репутацію і зашкодити авторитету прокуратури".

Пояснюючи інцидент, Білоус зазначив, що брав участь в зйомках у вільний від роботи час і не афішував свою приналежність до прокурорського корпусу. Він також заявив, що передача транслювалася у вечірній час і не була заборонена Нацрадою з питань телебачення як еротична. Крім того, скарг від населення також не надходило.

Водночас він пообіцяв більше так не робити.

Нагадаємо, раніше прокурор САП у "справі Мартиненка" отримав догану за заангажованість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram