ГоловнаСуспільствоПодії

У військовій частині в Миколаївській області застрелився військовослужбовець

Один із солдатів вистрілив собі в голову з автомата.

У військовій частині в Миколаївській області застрелився військовослужбовець
Архив
Фото: facebook.com/ato.news

У військовій частині Повітряних сил у Миколаївській області від вогнепального поранення загинув військовослужбовець.

Про це повідомила у Фейсбуці прес-служба командування Повітряних сил.

"Учора, 1 квітня, в одній із військових частин Повітряних сил Збройних Сил України, що дислокується в Миколаївській області, під час виконання службових обов'язків у результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець строкової служби", - йдеться в повідомленні.

Проводять службове розслідування. Також на місці події працює комісія у складі представників Національної поліції, Військової прокуратури, Військової служби правопорядку та офіцерів командування Повітряних сил.

Місцеве видання "Новини Миколаєва" з посиланням на джерело у військовій прокуратурі уточнило, що НП сталася в 19-му окремому полку особливого призначення радіо і радіотехнічної розвідки полку ВПС України (в/ч А3767), який дислокований у с. Галицинове під Миколаєвом.

За словами джерела, військовослужбовцям видали зброю для несення служби в наряді. Незабаром після отримання зброї військові почули постріл. Один із солдатів вистрілив собі в голову з автомата АК-74.

Загиблому був 21 рік, він житель с. Галицинове. У кишені його форменої куртки знайшли записку.

Нагадаємо, 18 березня у власному будинку в Миколаєві застрелився 29-річний керівник Миколаївського обласного аеропорту, колишній військовий льотчик Владислав Волошин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram