ГоловнаСуспільствоПодії

У Білгород-Дністровському 54-річна жінка зарізала подругу "через ревнощі"

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

У Білгород-Дністровському 54-річна жінка зарізала подругу "через ревнощі"
Фото: od.npu.gov.ua

Поліція Білгород-Дністровського Одеської області затримала 54-річну жительку селища Сергіївка, яка під час п'яної сварки вбила свою подругу.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

До чергової частини надійшло повідомлення від співробітника медустанови про те, що в квартирі, куди вони приїхали за викликом, виявили труп жінки з ознаками насильницької смерті. Загиблою виявилася 53-річна місцева жителька, яка проживала за вказаною адресою зі співмешканцем.

"Особу підозрюваної у вчиненні цього злочину було встановлено. Нею виявилася 54-річна подруга загиблої, яка зізналася в скоєному. З місця події вилучено знаряддя злочину, призначено низку експертиз", - розповів начальник Білгород-Дністровського відділу поліції Євген Орлов.

Фото: od.npu.gov.ua

Встановлено, що зловмисниця разом з потерпілою вживала алкоголь. На ґрунті ревнощів між жінками виникла сварка, під час якої одна з жінок узяла кухонний ніж і вдарила суперницю в груди. Коли в будинок повернувся господар, жінка була ще живою. Він викликав швидку допомогу, але до приїзду медиків потерпіла померла.

Підозрювану затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Триває слідство. Зловмисниці загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Одеській області чоловік через ревнощі заколов дружину шилом на очах у доньки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram