ГоловнаСуспільствоПодії

Злодій знеструмив два корпуси лікарні в Одесі

Його спіймав на гарячому заступник головлікаря.

Злодій знеструмив два корпуси лікарні в Одесі
Фото: infoport.live

1 квітня в Одесі затримали злодія, який залишив без електроенергії міську клінічну лікарню №1, зрізавши кабелі електромережі.

Радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк повідомив, що 31 березня в лікарні зникли кабелі мережі в одному з корпусів лікарні. У результаті без живлення залишилася операційна, зникла напруга на обладнанні, життєво необхідному для пацієнтів.

"Персонал лікарні цілу добу працював в авральному режимі, перевели частину пацієнтів в інший корпус, операції продовжували робити руками... Цілу добу намагалися відновити електропостачання, кидали переноски з корпусу, де була електрика. І раптом зникає електроживлення і там", - розповів обставини події Форостяк.

Заступник головного лікаря з технічного оснащення, який виліз на дах перевірити, що сталося, застав злодія на гарячому. Він кинувся втікати по даху на сусідні будівлі, а медик кинувся в погоню. "Затримати злодія вдалося тільки через квартал від лікарні на вулиці Болгарській. Заступник головного утримував негідника до приїзду поліцейських", - повідомив Форостяк.

У результаті злодія доправили у Хмельницький відділ поліції і затримали за ст.208 КПК України.

"Вирішується правова кваліфікація злочину і наслідків, до яких призвели дії негідника. Справа на особистому контролі начальника ГУНП Дмитра Головіна. Але це ж яким треба бути відмороженим, щоб різати кабелі в діючій лікарні?" - додав Форостяк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram