ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 32 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу

Один військовий загинув, четверо отримали поранення.

Бойовики 32 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 30 березня, російсько-окупаційні війська продовжували зривати "великоднє перемир'я", встановлене на лінії розмежування сторін опівночі 30 березня, здійснивши 32 обстріли позицій українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів і протитанкової керованої ракети противник обстріляв українські укріплення поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, шахти Бутівка, Лебединського та Широкиного.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і зенітної установки обстріляли українські укріплення у Водяному, а з великокаліберних кулеметів околиці Павлополя і Пищевика.

Крім цього зі стрілецької зброї вели вогонь по захисниках Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам'янки, Мар'їнки, Пищевика і Пісків.

На луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти вели вогонь по опорних пунктах українських захисників у районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

Під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув. Четверо воїнів отримали поранення.

Нагадаємо, вчора станом на 18:00 бойовики 16 разів обстріляли українські позиції на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram