ГоловнаСуспільствоПодії

Біля ресторану в Харкові розстріляли з автомата групу кавказців (оновлено)

Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Біля ресторану в Харкові розстріляли з автомата групу кавказців (оновлено)
Архив

У Харкові біля ресторану невідомі відкрили стрілянину з автомата по групі вихідців з Кавказу.

Про це повідомляє місцевий сайт 057.ua.

У результаті події двох чоловіків з вогнепальними пораненнями доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої допомоги. Медики констатували смерть одного з потерпілих.

Близько 23:00 до чергової частини Слобідського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона і проспекту Льва Ландау чутно звуки пострілів. На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи і експерт-криміналіст.

Як з'ясувалося, в одному з ресторанів відпочивала група приблизно з 10 осіб. Коли вони вийшли з розважального закладу, до них підійшли декілька невідомих і відкрили стрілянину.

У результаті один із чоловіків віком 32 роки отримав вогнепальне поранення голови. Він помер у лікарні. Ще один потерпілий віком 38 років отримав поранення ніг.

Фото: hk.npu.gov.ua

Також кулями пошкоджено автомобіль "Тойота". Нападники з місця події зникли, кинувши зброю. У місті оголошено поліцейську операцію "Сирена".

Фото: hk.npu.gov.ua

Оновлення. У поліції уточнили, що загиблий - громадянин Азербайджану, а поранений - громадянин Грузії. Правоохоронці встановили, що обидва чоловіки жили в Харкові на підставі посвідки на проживання.

Громадянина Грузії раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення умисного вбивства.

Нагадаємо, в Одесі п'яний 33-річний чоловік відкрив стрілянину з вікна своєї квартири.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram