ГоловнаСуспільствоВійна

У відділенні "поліції ДНР" у Макіївці помер 18-річний юнак

У соцмережах звинуватили співробітників «поліції» в убивстві молодика.

У підконтрольній угрупованню «ДНР» Макіївці Донецької області у відділенні так званої поліції Кіровського району помер 18-річний юнак.

Новости Донбасса інформують, що про загибель місцевого жителя першими повідомили користувачі соціальних мереж. При цьому підтвердженої інформації про причини смерті 18-річного Владислава Гіневича немає. Деякі користувачі звинуватили співробітників «поліції» в убивстві молодика.

Фото: VK

У «МВС» угруповання «ДНР» стверджують, що попередня причина смерті юнака - набряк головного мозку.

На сайті формування опубліковано повідомлення, в якому сказано, що Гіневича викликали у відділення на прохання адміністрації профтехучилища №125, де він навчався, через прогулювання занять.

«У розмові з'ясувалося, що хлопець регулярно вживає наркотики. Під час бесіди юнак раптово зблід і знепритомнів... Медики провели низку реанімаційних заходів, але врятувати юнака не змогли. О 18:40 була констатована смерть», - заявляють у «МВС ДНР».

У формуванні також повідомили, що для встановлення точного діагнозу проводять усі необхідні експертизи.

У групі «В Макеевке | В Донецке | Новости | Опер. Сводки» в соцмережі «ВКонтакте» сьогодні опублікували кілька повідомлень від людей, які назвалися знайомими загиблого. За їхніми словами, Гіневича затримали співробітники «поліції» увечері 28 березня до 17:00 і звинуватили в прогулюванні занять і вживанні наркотичних речовин. Посилаючись на слова матері загиблого, вони стверджують, що Гіневича утримували у відділенні протягом п'яти-шести годин, після чого до будівлі під'їхала швидка допомога. Також стверджують, що загиблому проламали череп.

Згідно з інформацією на сторінці в соцмережі, Гіневич востаннє заходив на свою сторінку у «ВКонтакте» о 17:10 28 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram