ГоловнаСуспільствоЖиття

У Миколаєві власник магазину затримав викрадачів електродуховки, наздогнавши їх на своєму авто

Зловмисниками виявилися 19-річна місцева мешканка і 30-річний львів'янин.

У Миколаєві власник магазину затримав викрадачів електродуховки, наздогнавши їх на своєму авто
Архив

У Миколаєві власник магазину самостійно затримав двох грабіжників, які вкрали електродуховку, наздогнавши їх на своєму автомобілі.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"До Миколаївського відділення поліції 28 березня звернувся за допомогою 47-річний житель райцентру. За словами чоловіка, близько 16:30 невідомі особи, скориставшись відсутністю продавця, викрали з території, прилеглої до магазину, який належить заявнику, електричну духовку «Mirta». Завдані збитки становили 1960 гривень", - йдеться в повідомленні поліції.

Про крадіжку власнику магазину розповіла мешканка Миколаєва, яка проживає біля магазину і стала свідком цього злочину. Коли вона повідомила про крадіжку, чоловік поїхав слідом за зловмисниками. Він наздогнав їх неподалік від селища Липівка, заблокував їхнє авто і викликав поліцію.

Поліцейські з'ясували, що до скоєння крадіжки причетна 19-річна місцева жителька, в якої під час огляду виявили також пневматичний пістолет, і 30-річний львів'янин.

Після прибуття на місце інциденту правоохоронці вилучили викрадену техніку та автомобіль, на якому зловмисники намагалися втекти.

Відкрито кримінальне провадження, поки правоохоронці з'ясовують усі деталі цього інциденту. У разі підтвердження провини, зловмисникам загрожує позбавлення волі до п'яти років.

Нагадаємо, у Київській області четверо бандитів пограбували сільський магазин і взяли 75-річну жінку в заручниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram