ГоловнаСуспільствоЖиття

Житель Дніпра відправив себе до Харкова в посилці "Нової пошти", щоб вкрасти інші посилки

Суд засудив його до трьох років в'язниці за статтею "крадіжка", але звільнив від відбування покарання.

Житель Дніпра відправив себе до Харкова в посилці "Нової пошти", щоб вкрасти інші посилки
Фото: novaposhta.ua

Комінтернівський районний суд Харкова визнав винним жителя Дніпра, який сховався в коробці у вантажівці "Нової пошти", щоб пограбувати організацію.

Про це йдеться в рішенні суду.

Зазначають, що зловмисник був засуджений до трьох років позбавлення волі, але звільнений від відбування покарання з випробувальним терміном два роки.

Як з'ясувалося, чоловік виготовив дерев'яний ящик, у якому сховався, і попросив знайомого відправити його поштою до Харкова з Дніпра. Пізніше посилка потрапила у вантажівку "Нової пошти", що прямувала до Харкова.

"Під час руху зловмисник відкрив кришку своєї коробки, забрав інші посилки (ноутбук марки Toshiba вартістю 5,5 тис. грн, електронний годинник Apple вартістю 4874 грн, мобільний телефон Kioti вартістю 2704 грн). Загальна вартість вкраденого - 13 078 грн. Після цього він знову сховався у свою коробку разом з украденим майном, проте був спійманий у Харкові співробітником "Нової пошти", - йдеться в повідомленні.

Свою провину затриманий не заперечував, його визнали винним за ч.2 ст.15 і ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в січні минулого року в Києві озброєний чоловік пограбував поштове відділення на 3 тис. гривень. Зробивши два постріли, грабіжник наказав людям лягти на підлогу, забрав гроші з каси й утік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram