ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі спіймали торговця зброєю із зони АТО

Серед покупців були представники кримінальних кіл регіону.

Служба безпеки України блокувала в Одесі збут вогнепальної зброї і боєприпасів, які надходили з району проведення антитерористичної операції.

Житель Одеси скуповував зброю, незаконно вивезену з району проведення АТО, займався її реставрацією і переробляв травматичну та сигнальну зброю на бойову з метою продажу. Клієнтів він підшукував в Інтернеті на тематичних форумах. Серед замовників були представники кримінальних кіл регіону. Оперативники спецслужби задокументували кілька фактів незаконної реалізації зброї, повідомляють на сайті спецслужби.

Під час обшуків за місцем проживання і роботи одесита співробітники СБУ вилучили сім пістолетів і револьверів, три гранати Ф-1, тротилову і димову шашки, сім вибух-пакетів, сигнальну міну, сім одиниць холодної зброї та близько тисячі патронів різного калібру.

Зловмисника затримано, вирішується питання пред'явлення йому підозри і обрання запобіжного заходу. Кримінальне провадження розслідують за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram