ГоловнаСуспільствоПодії

На КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області у чоловіка стався інфаркт

Чоловіка врятували, він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні в Кураховому.

На КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області у чоловіка стався інфаркт
Фото: dpsu.gov.ua

У Донецькій області на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка" у вівторок, 27 березня, у чоловіка стався інфаркт. Про це повідомляє БФ "Право на захист".

За інформацією, отриманою моніторами фонду, 60-річний чоловік їхав у напрямку Курахове з непідконтрольної Україні території.

"Під час перетину КПВВ у нього виникли проблеми з пропуском. Прикордонники не бачили пропуск в базі, тому для вирішення питання його скерували до представників Координаційної групи. Через деякий час, вийшовши з модуля групи, чоловік раптово впав і втратив свідомість", - йдеться в повідомленні.

Співробітники Держприкордонслужби терміново почали надавати йому першу допомогу і викликали лікарів з Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова, які працювали на КПВВ. Також викликали з Мар'їнки швидку допомогу, автомобіль якої доїхав до КПВВ протягом 2-3 хвилин.

"Чоловіка врятували, і зараз із попереднім діагнозом інфаркт він перебуває в реанімаційному відділенні лікарні, розташованої в смт Курахове", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в березні у Донецькій області під час перетину КПП "Гнутове" у чоловіка зупинилося серце. Чоловік був пасажиром рейсового автобуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram