ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Київській області зафіксовано спалах кору та вітрянки серед військовослужбовців

З кором і вітрянкою госпіталізовані 25 військових.

У Київській області зафіксовано спалах кору та вітрянки серед військовослужбовців
Фото: www.gorod.lv

В Ірпінському районі Київської області 24 березня було зафіксовано спалах кору і вітрянки, повідомляє прес-служба військової прокуратури центрального регіону України.

"За уточненими даними на 26.03.2018 року, в Ірпінську центральну міську лікарню доставлено 7 військовослужбовців Національної гвардії з підозрою на кір і 6 - з підозрою на вітрянку. Джерело хвороби визначено - це гуртожиток в м Ірпінь, де проживають зазначені військовослужбовці НГУ. Сама ж військова частина розташована в смт Бровари. Безпосередньо на території військової частини випадків хвороби не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України на 26 березня, в Київській області також госпіталізовано загалом 12 військовослужбовців з підозрою на кір.

"Локалізація хвороби: Десна - 4 особи, Київ - 3 особи, Біла Церква - 1 особа та Ольшаниця - 4 особи. Командуванням військових частин проводяться профілактичні заходи щодо недопущення розповсюдження інфекції", - наголошується в повідомленні.

Вказується, що за даними 10 регіонального санітарно-епідеміологічного загону Міністерства оборони України, мають місце лише поодинокі випадки захворювання, загрози епідемії немає.

На початку березня повідомлялося, що, за даними розвідки штабу АТО, понад 30 бойовиків на Донбасі захворіли на кір.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram